Izložba o finalistima književnog natječaja ZA najbolju GORKU priču

0
Komunalac add

U izlozima Narodne knjižnice Vrbovec postavljena je izložba koja predstavlja finaliste ovogodišnjeg književnog natječaja ZA najbolju GORKU priču. Izložbu možete pogledati do 2. travnja 2023. godine u radno vrijeme knjižnice, a priče možete čitati na web stranici Narodne knjižnice Vrbovec.

Podsjetimo, na natječaj za kratku priču kojeg je raspisala Narodna knjižnica Vrbovec pristigla je 181 priča iz zemlje i inozemstva. Žiri u sastavu Miroslav Mićanović, Ivan Jozić i Olja Savičević Ivančević izabrao je pobjedničke kratke priče kojima će biti dodijeljena prva, druga i treća nagrada. Ovogodišnjih nagrađeni autori Za najbolju GORKU priču su: Iva Bezinović-Haydon: „Četrdeset, prvi put“, Jakov Butković: „Nestanak Davya Crocketta“ i Ivan Zrinušić: „Motika“.

Dodjela nagrada održat će se sutra u vrbovečkoj knjižnici s početkom u 11 sati.

Program je osmišljen prema ideji prof. Irene Skopljak Barić koja je ujedno i suorganizatorica. Organizator programa je Narodna knjižnica Vrbovec. Za vizualno rješenje, koje je ove godine dorađeno, zaslužna je Valerija Jakuš. Sponzori su Turistička zajednica Grada Vrbovca i Badel 1862. Program je sufinanciran sredstvima Grada Vrbovca i Zagrebačke županije.

Više detalja možete pronaći na linku.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime