Izložba “Hopes and Dreams” Anite Kos

0
Komunalac add
Udruga Artoratorij poziva na otvorenje izložbe umjetnice Anite Kos naziva “Hopes and Dreams” koje će se održati danas, 29. travnja u 19 sati u prostoru Udruge Artoratorij.
Serija radova „Hopes and Dreams“ umjetnice Anite Kos čini zbir izrazito introspektivnih, emotivnih i estetski profinjenih radova. Radi se o radovima koji prvenstveno predstavljaju duboku osobnu refleksiju njenih vlastitih ambicija, želja i nadanja. Prema riječima autorice, predstavljeni radovi prikazuju put i težnju za ostvarivanjem te afirmiranjem nje kao slikarice. Ovo je priča o neostvarenim snovima, idejama, pripadanju i suočavanju sa sobom – poručuje Tina Rajić, mag. hist. art.
Inače, Anita Kos (1994) diplomirala je 2019. na studiju Likovne pedagogije na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, smjer slikarstvo. Provela je godinu dana na Akademiji likovnih umjetnosti Jan Matejko u Krakowu. Dobila je nagradu Akademije za postignuti uspjeh na diplomskom studiju. Izlagala je na samostalnim i skupnim izložbama. U stvaranju balansira između slikarstva i ilustracije. Član je HDLU Zagreb i Varaždin.
Izložba je realizirana u sklopu godišnjeg Izložbenog programa Udruge Artoratorij.

Izložba ostaje otvorena do 25. svibnja.
Izložbeni program u 2024. godini provodi se uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zagrebačke županije i Grada Vrbovca.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime