Izletište Mlađan u subotu otvara svoja vrata

0
Komunalac add

Na pola sata vožnje od Zagreba, a desetak kilometara od Vrbovca, u Ladini kod Dubrave smjestilo se „Izletište Mlađan“. Okruženo vlastitim voćnjacima kruške i jabuke izletište je izgrađeno kao spoj prirode, zdrave hrane i aktivnog provođenja slobodnog vremena u prirodi. Dolaskom lijepog vremena ove subote, 27. ožujka izletište ponovo otvara svoja vrata posjetiteljima.

Dan u izletištu možete provesti u eko voćnjaku na svježem zraku uz brojne sportske i zabavne aktivnosti te jedinstvenu gastronomsku ponudu od namirnica iz vlastite proizvodnje ili lokalnih OPG-ova. Uz to, u ponudi izletišta su i organizacija proslava dječjih rođendana, team building, školski izleti, organizacija domjenaka i proslava te vikend izleti za obitelji i manje grupe. Od brojnih sadržaja i aktivnosti svakako valja izdvojiti 1400 metara dugu poučnu stazu koja prolazi kroz voćnjake, park za vježbanje, izazovan motorički park, ribnjak i veliko dječje igralište u potpunosti izgrađeno od prirodnih materijala. Izletište pruža užitak i opuštanje za sve, a naročito za djecu.

Ideja je ponuditi gostima jedinstveni spoj prirode i zdravlja, jedan drugačiji doživljaj seoskog turizma, ne nužno vezan uz gastronomiju nego i uz aktivan boravak u prirodi i na svježem zraku uz naše sadržaje i aktivnosti – rekao nam je gostujući u našem programu Josip Mlađan.

Izletište Mlađan otvoreno je svakog vikenda (ovisno o vremenskim prilikama) od 10 do 18 sati, a za organizirane grupe i proslave prema dogovoru. Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu www.oopg-mladjan.hr,  facebook / OOPG Mlađan te instagram/izletistemladjan/.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime