Izlagači iz Vrbovca na međunarodnom sajmu CroAgro

0
Komunalac add

Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO održat će se od 5. do 8. prosinca na Zagrebačkom velesajmu. Na sajmu će u paviljonu broj 9 izlagati i članovi Udruženja obrtnika Vrbovec. Predstavljaju se „LIKTIN“ iz Preseke, GEM Grubešić iz Vrbovca, Hidrospoj iz Vrbovca, vrbovečki „MEGAS“, „ZIG“ iz Dubrave, Studio-Sprint iz Vrbovca i „Tikvarić“ iz Farkaševca. Među izloženim proizvodima su rezervni dijelovi za poljoprivrednu mehanizaciju od metala, gume, inoxa, kao i oprema za prehrambenu industriju i kuhinje te proizvodi od bučnih koštica.

Na sajmu CroAgro sudjeluje i predsjednik Konjogojske udruge Vrbovec Željko Vrščak. –Sudjelujem s autohtonim pasminama životinja, izlažem najviše pasmina od svih uzgajivača – ističe Vrščak.

U sklopu sajma održat će se i Međunarodna konferencija OPG-ova. U istom terminu održavaju se tematski kompatibilni Sajmovi hrane i zdravog življenja s fokusom na ekološki uzgoj i proizvodnju hrane te bogatu eno-gastro ponudu. Ukupno će se predstaviti 250 domaćih i stranih izlagača, a pripremljeno je više od 200 sati stručnog i edukacijskog programa s predstavnicima svih relevantnih institucija.

Organizatori sajma Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i pretvoriti ovu manifestaciju u najznačajniji poljoprivredni događaj u Hrvatskoj i šire.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime