Izgradnja novog vrtića kreće početkom 2020. godine

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj potpisao je danas ugovor za izgradnju novog dječjeg vrtića u Jugu. Ugovor je ispred izvođača radova MDK GRAĐEVINAR d.o.o. potpisao direktor tvrtke Krunoslav Pavlinić.

Ukupna vrijednost ugovora je 12,2 milijuna kuna, od čega je 7,4 milijuna kuna Grad Vrbovec osigurao iz EU sredstava. Rok za izvođenje radova je 12 mjeseci. –Ovo je dan koji smo čekali dvije godine, toliko je trajao proces od ideje, preko prijavljivanja na fondove EU i dobivanja sredstava, do javne nabave i današnjeg potpisivanja ugovora. Pred nama je sad glavnina posla, ja se nadam da ćemo za 12 mjeseci imati gotov objekt u Jugu na veliko zadovoljstvo Grada, roditelja i sve djece koja se ove godine nisu mogla upisati u vrtić – istaknuo je gradonačelnik.

MDK Građevinar obiteljska je tvrtka iz Velikog Trgovišća sa stotinjak zaposlenih.–Zahvaljujem na ukazanom povjerenju, već sada radimo sedam projekata na dječjim vrtićima, svi se radovi dobro odvijaju, bez kašnjenja i nadam se da ćemo i ovaj vrtić završiti i prije ugovorenog roka – naglasio je direktor tvrtke Krunoslav Pavlinić.

Novi vrtić bit će smješten u Jugu u De Piennesovoj ulici, kapaciteta pet vrtićkih skupina odnosno stotinjak djece. Radovi bi trebali krenuti s početkom 2020. godine.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime