Izgradnja atletskog tunela u Vrbovcu

0
Komunalac add

Atletika ima dugu tradiciju u Vrbovcu, ali još uvijek nema primjerene uvjete za normalno treniranje, niti izgrađenu atletsku stazu. Jedno vrijeme su u Vrbovcu djelovala čak tri atletska kluba pa je ponovno aktualizirano pitanje sportske infrastrukture.

Atletski klub Sv. Vid je sredinom godine započeo s izgradnjom atletskog tunela, a za ovaj veliki projekt dobio je i podršku Grada Vrbovca. Između sportskog kompleksa Gradskog stadiona Vrbovec i trgovačkog centra Lidl u tijeku je izgradnja atletskog tunela koji će doprinijeti razvoju kraljice sportova na području Vrbovca. Nema nikakve dvojbe kako bračni par Draženka i Marijo Dautanec svojim inicijatiivama uvelike doprinose izgradnji sportskih objekata te posebice unapređenju razvojnih mogućnosti atletike, kao baznog sporta, ne samo u Vrbovcu nego i u daleko širim okvirima. Ova hvalevrijedna inicijativa iz AK Sv. Vid pozitivan je primjer u vrbovečkom sportu te zaslužuje pozornost ne samo sportske, nego i cjelokupne društveno-političke javnosti.

Radovi na atletskom tunelu privode se kraju. Želja nam je završiti ga u slijedeća dva tjedna. Najhitniji posao je asfaltiranje. Vjerujemo da ćemo uspjeti te da će tridesetak djece iz našeg kluba imati toplo mjesto za treniranje u zimskim mjesecima. Svaka pomoć nam je dobrodošla – izjavio je predsjednik AK Sv. Vid Marijo Dautanec.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime