Izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije

0
Komunalac add

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizator je fotografskog natječaja za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije pod nazivom “Photo Zagreb County”. Natječaj traje do 4. svibnja 2022. godine, a namijenjen je svima koji se bave fotografijom, bili oni profesionalci ili amateri.

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije.

-Naša vizija je stvoriti identitet destinacije, a kako bi tu viziju ostvarili, proces mora biti živ za sve posjetitelje i turiste koji dolaze u destinaciju. Ovogodišnjim foto natječajem želimo vidjeti jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije kroz objektiv svakog od nas. Na taj način želimo utjecati na očuvanje i promicanje identiteta i tradicije te općenito imidža destinacije – izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Također naglašava da su pripremljene vrijedne nagrade. – Sve što trebate jest sudjelovati u našem foto natječaju, a među nagradama se nalaze i poklon-bonovi za trgovine unutar Designer Outleta Croatia – na najdostupnijoj modnoj destinaciji, Rugvici, koje smo organizirali u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Rugvica – dodaje Alilović

Natječaj omogućuje široki kreativni izražaj i želi potaknuti umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima Zagrebačke županije. Fotografije moraju biti snimljene u periodu od 2018. do 2022. godine na području Zagrebačke županije i to prema sljedećim temama:

– aktivan boravak u prirodi

– manifestacije

– kulturno-povijesne znamenitosti

– tradicija

– ruralni motivi

– eno-gastro motivi i doživljaji

Najboljih 10 fotografija po ocjeni stručnog žirija javnosti će se predstaviti na izložbi, a Turistička zajednica Zagrebačke županije koristit će ih u svrhu promocije destinacije.

Više informacija o samom natječaju možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime