Izabrane najljepše fotografije natječaja “Photo Zagreb County”

0
Foto: Zagrebačka županija
Komunalac add

Lucija Kirschenheuter i Natalia Kuljovski pobjednice su fotografskog natječaja za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, „Photo Zagreb County“, koji je organizirala Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Nagrade im je jutros u prostorijama Turističke zajednice uručila direktorica TZ-a Zagrebačke županije Ivana Alilović, a uz poklon bonove Designer Outleta Croatia, pobjednice su na dar dobile i statue akademskog kipara Mate Turića iz Vrbovca, poznatog i pod umjetničkim imenom Mata CROata.

Foto: Zagrebačka županija

Natječaj, koji je drugu godinu zaredom organizirala Turistička zajednica Zagrebačke županije, bio je otvoren od 15. ožujka do 4. svibnja 2022. godine, a svoje fotografije krajolika i motiva Zagrebačke županije mogli su slati profesionalci i amateri.

„Foto natječaj daje perspektivu turistički atraktivnih lokacija Zagrebačke županije iz oka posjetitelja što držimo vrlo važnim. Zanimljivo je vidjeti fotografije i osjetiti emociju koju prenose posjetitelji“, rekla je direktorica TZ-a Zagrebačke županije Ivana Alilović dodavši da će nagrađene fotografije Turistička zajednica koristiti za promotivne materijale.

Najuspješnije fotografije birane su u dvije kategorije – prema glasovima na društvenim mrežama te prema izboru stručnog povjerenstva. Dobitnici nagrada prema glasovima na društvenim mrežama su Lucija Kirschenheuter (1. mjesto), Nikolina Kuzmić (2. mjesto) te Ivan Brajković (3. mjesto). Prema mišljenju stručnog povjerenstva dobitnici su Natalia Kuljovski (1. mjesto), Frane Medić (2. mjesto) i Ivan Kovačić (3. mjesto).

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime