Ivor Koretić ponovno predsjednik Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec

0
Komunalac add

Ivor Koretić ponovno je izabran za predsjednika Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec. Tako je sinoć odlučila Skupština Zajednice, koja je Koretića podržala sa 14 glasova, dok je njegov protukandidat Siniša Križan dobio 3 glasa. Tri člana skupštine kod glasovanja su bila suzdržana. Novi/stari predsjednik dobio je mandat na 4 godine.

Uz to, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili izvješće o radu i financijsko izvješće za 2019. godinu a predložen je i plan i program javnih potreba u sportu u 2021. godini. U tijeku je i nabava kombi vozila za potrebe Zajednice, a koje će za svoje potrebe i odlazak na natjecanja koristiti svi klubovi članovi.

Novi/stari predsjednik Koretić kratko je zahvalio članovima skupštine na ponovo ukazanom povjerenju te istaknuo kako vjeruje da će bez obzira na trenutnu situaciju Zajednica stabilno funkcionirati i da financiranje klubova i udruga članica neće biti upitno. Skupštini su bili nazočni predstavnici 20 od ukupno 23 kluba članova Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime