Ivica Strnščak u Gradskom vijeću umjesto Josipa Jambrača

0
Komunalac add

Predsjednik vrbovečkog Gradskog vijeća, ujedno i vijećnik HNS-a Josip Jambrač podnio je ostavku na ovim funkcijama. Predsjedništvo podružnice HNS-a Vrbovec stoga je donijelo odluku da će ga na vijećničkom mjestu zamijeniti Ivica Strnščak. 

Odlučeno je to na sjednici Predsjedništva vrbovečkog HNS-a na kojoj se raspravljalo i o pripremama za lokalne izbore. Čelništvo stranke ističe kako je nakon svih događanja u zadnje vrijeme, podružnica konsolidirala svoje redove, organizacijski ojačala te spremna dočekuje kampanju na predstojećim lokalnim izborima.

HNS Vrbovec odlučio je na lokalne izbore izaći s drugačijom strategijom i operativnim načinom rada, zbog toga što više ne može formirati većinu u Gradskom vijeću. Iz tih je razloga donesena politička odluka da HNS-ov vijećnik Josip Jambrač podnese ostavku na mjesto predsjednika vrbovečkog Gradskog vijeća, što je on i učinio prije nešto više od 10 dana.

Predsjedništvo HNS-a Vrbovec je zbog nepoštivanja odluke, odnosno kašnjenja u podnošenju ostavke na mjesto predsjednika Gradskog vijeća zatražilo pokretanje postupka protiv Josipa Jambrača pred Sudom časti županijske organizacije HNS-a. 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime