Ivica Grgoić i Tihomir Kosovec najbolji igrači u sezoni 2022./23. NS Vrbovec

0
Komunalac add

U pauzi između juniorskog i seniorskog finala kupa NS Vrbovec proglašeni su najbolji igrači, klubovi i sportski djelatnici u sezoni 2022./23. Nogometnog središta Vrbovec. Za najboljeg igrača je proglašen Ivica Grgoić, kapetan Rakovca. Titula najboljeg vratara pripala je Tihomiru Kosovcu iz Gaja.

U kategoriji najbolji mladi nogometaš proglašena je Ema Lončarić iz Slobode. Za najbolju nogometnu momčad proglašen je Graničar, prvak 2. ŽNL Istok i polufinalist kupa NS Vrbovec. Najbolji delegat je Tomislav Okroša iz Dubrave, najbolja sutkinja je Gordana Katušić iz Gradeca dok je najbolji trener Željko Jedvaj iz Vrbovca.

Nagrade za osobit doprinos u razvoju nogometa na području Nogometnog središta Vrbovec dodijeljene su Zdravku Crnčiću i Željku Meštroviću iz Vrbovca. Plakete nagrađenima je uručio predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov. Ovo su po prvi puta u povijesti NS Vrbovec na ovaj način dodijeljena priznanja igračima, klubovima, sportskim djelatnicima i zaslužnim pojedincima koja bi trebala postati tradicionalna nogometne manifestacija.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime