Ivanu Kataviću vlasniku i osnivaču tvrtke KTC nagrada za životno djelo u poduzetništvu

0
Komunalac add

U subotu, 23. listopada u Dubrovniku je na Regionalnom summitu poduzetnika srednje i jugoistočne Europe “300 najboljih” dodijeljena nagrada i priznanje “Stvaratelji za stoljeća” za životno djelo u poduzetništvu vlasniku i osnivaču tvrtke KTC d.d. Ivanu Kataviću.

Inače, riječ je o 7. dodjeli nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća 2021.“ i 2. dodjeli interenacionalnih nagrada i priznanja za zajednice i institucije za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Globallocal“ za 2020. godinu.

Osnovni cilj održavanja Regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 najboljih“ je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju poduzetništva – rekao je Kadrija Hodžić, predsjednik Programskog savjeta Regionalnog summita.

Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi “Stvaratelji za stoljeća” želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme – rekao je Siniša Zarić, predsjednik Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime