Ivan Tandara strijelac za minimalnu pobjedu Lonje nad Banom Jelačićem

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA LONJA – BAN JELAČIĆ 1:0

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec).

STRIJELAC: 1:0 I. Tandara (68).

LONJA: Bagarić, Solarić, Šušak, Hren, Pavlić, Ivoš, Barišić, Darojković, Šurmin, Kolar, Granić. Još su igrali: Burec, M. Forgač, I. Tandara, K. Forgač, J. Tandara, Gruden, Severec.

Trener: Igor Maksimović.

BAN JELAČIĆ: Brleković, Dar. Tarandek, Dra. Tarandek, Trošić, Aračić, V. Ronjak, I. Ronjak, Škrinjar, Uremović, Pušić, Mikulić. Još su igrali: Benedik, A. Jurić, L. Jurić, Šuljak, Kožar, Marjanović, Klanjec.

Trener: Zdenko Dimović.

Po vjetrovitom vremenu Lonja i Ban Jelačić su odigrali žustru i požrtvovnu utakmicu u kojoj je jak vjetar u velikoj mjeri onemogućavao tečniju i točniju igru obiju ekipa. Lonja je bila bolja momčad koja je diktirala ritam utakmice dok su nogometaši iz Banova bili u defanzivnoj ulozi i preko kontranapada ugrožavali Bagarićeva vrata. Doduše i igrači Bana Jelačića imali su svoje momente dobre igre, ali su teško stvarali šanse pred protivničkim golom.

U nastavku Lonja je zaigrala još bolje dok je nogometašima iz Banova ponestalo fizičke snage pa su sve teže odolijevali domaćim napadima. Utakmicu je riješio Ivan Tandara u 68. minuti koji je silovitim udarcem s 30 m svladao nemoćnog Brlekovića. Imala je Lonja još par izglednih prilika jer je Ivoš pogodio prečku i još dva puta udarcima ozbiljno zaprijetio. Darojković je s 5 m promašio 100 postotnu priliku ispred Brlekovića. Utakmica je na kraju završila zasluženom minimalnom pobjedom Lonje protiv Bana Jelačića 1:0. Na klupi Bana Jelačića debitirao je trener Zdenko Dimović.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime