Ivan Kralj novi predsjednik Gradske zajednice športskih udruga grada Vrbovca

0
Komunalac add

Nakon ostavke predsjednika Gradske zajednice športskih udruga grada Vrbovca Ivora Koretića i dopredsjednika Bože Sabolića održana je izvanredna izborna skupština. Na izvanrednoj skupštini bili su nazočni predstavnici svih 23 članica Gradske zajednice.

Iako je na skupštini u diskusijama bilo povremeno disonantnih i povišenih tonova, skupštinari su jednoglasno izglasali razrješenje prijašnjem Izvršnom odboru, koji je bio izabran 26. listopada 2020. godine, u sastavu: predsjednik Ivor Koretić, dopredsjednik Božo Sabolić te članovi: Mato Jelić, Žarko Popović, Ivan Kralj, Robert Miković i Damir Fašaić, kao i članovi Nadzornog odbora: Davor Lujić, Mihael Bušić i Rihard Miković.

Pravovaljane kandidature za predsjednika s programom rada podnijeli su Ivan Kralj i Siniša Križan, koji je nakon predstavljanja svog programa rada, na samoj sjednici odustao od predsjedničke kandidature.

Stoga su skupštinari izabrali Izvršni odbor u sljedećem sastavu: predsjednik Ivan Kralj, dopredsjednik Žarko Popović, te članove: Matu Jelića, Marija Sabolića, Dina Juričića, Roberta Mikovića i Damira Fašaića, kao i članove Nadzornog odbora: Davora Lujića, Mihaela Bušića i Riharda Mikovića.

Ivan Kralj je bivši nogometaš i poznati dugogodišnji nogometni djelatnik, predsjednik NK Lonje u trećem mandatu. Također je član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Zagrebačka županije, član Izvršnog odbora Nogometnog središta Vrbovec i član Izvršnog odbora Gradske zajednice športskih udruga grada Vrbovca. Pred 44. godišnjem Ivanom Kraljem je veliki posao da se iznađe kvalitetniji pomak u radu Gradske zajednice, koja mora odgovoriti na sve sportske i društvene izazove u daljnjem razvoju sveopćeg sportskog života na području grada Vrbovca. Naime, na skupštini je bila iskazana intencija za promjenama u pravnim aktima, načinu financiranja, vrednovanja sportskih rezultata i odmak od dosadašnje politike Gradske zajednice športskih udruga grada Vrbovca.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime