Isplata uskrsnica kreće u petak

1
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Komunalac add

Svi vrbovečki umirovljenici čije su mirovine do 4.000 kuna dobit će po 100 kuna uskrsnice. Uskrsnice će im na kućni prag dostaviti djelatnici Hrvatske pošte počevši od ovog petka, 26. ožujka. –Većina u Gradskom vijeću na čelu s HDZ-om zabrljala je isplatu uskrsnica. Nisu na vrijeme donijeli potrebne odluke kako bi krenuli s isplatom i onda su još krivnju za svoje neznanje, nesnalaženje i propust pokušali prebaciti na mene. Drago mi je da mogu objaviti kako su gradske službe ipak uspjele naći način kako isplatiti uskrsnice našim umirovljenicima. Vijeće nas je prisililo da izmišljamo rješenja, ali zbog dobrobiti naših umirovljenika napravili smo i to – izjavio je gradonačelnik Denis Kralj te se dotaknuo i teme povećanje porodiljnih naknada.

Većina u Gradskom vijeću također je zabrljala vlastitu odluku o povećanju porodiljnih naknada. Naime, kod izglasavanja Proračuna umjesto potrebnih 150.000 kuna za povećanje naknada osigurali su samo 50.000 kuna. Takve odluke većine nisu mi jasne. Moglo bi se zaključiti kako su namjerno osigurali premala sredstva i time pokušali prikazati mene kao nesposobnog. Mislim da su se prevarili i pokazali vlastitu nesposobnost. Zato me veseli dolazak izbora kad će građani, uvjeren sam, pokazati što misle o trenutnoj većini – HDZ-u, Jaiću, Sudincu i ostalima te im oduzeti mogućnost donošenja loših i štetnih odluka – rekao je Kralj.

 Svi umirovljenici kojima pošta ne dostavi uskrsnice mogu se javiti tjedan dana nakon Uskrsa, znači od 12. do 23. travnja u gradsku upravu kako bi ostvarili svoje pravo.

1 KOMENTAR

  1. Veliki bravo za gradonačelnika, poštovanog gospodina Denisa Kralja, svaka čast! Nadam se da će stanovnici Vrbovca i okolnih sela i naselja prepoznati pravu osobu na izborima!

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime