Isplata božićnica umirovljenicima s područja Općine Gradec

0
Komunalac add

Općina Gradec osigurala je 100 tisuća kuna za isplatu božićnica umirovljenicima s prebivalištem na području Općine. Za osobe čija je mirovina do 2.000 kuna, božićnica će iznositi 200 kuna. Za osobe čija je mirovina iznad 2.000 kuna, a manja od 4.000 kuna iznos božićnice je 100 kuna.

Isplata božićnica održat će se u utorak, 17. prosinca u općinskoj dvorani po abecedenom redu prezimena umirovljenika od slova A – K, u vremenu od 8 do 14 sati te u srijedu, 18. prosinca za umirovljenike od slova L – Ž.

Kako bi ostvarili pravo na dodjelu financijskih sredstava, umirovljenici koji ispunjavaju uvjete za isplatu božićnice dužni su prilikom dolaska na mjesto isplate dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. Ispunjeni Obrazac s osobnim podacima i Izjavom o inozemnim primanjima, koji možete preuzeti ovdje OBRAZAC ZA PRIJAVU UMIROVLJENIKA OPĆINE GRADEC U SVRHU ISPLATE BOŽIĆNICE U 2019. GODINI

2. na uvid osobnu iskaznicu i OIB ukoliko na osobnoj iskaznici nema podataka o OIB-u

3. na uvid odrezak mirovine ili presliku potvrde banke o isplati mirovine (ne stariju od 2 mjeseca) iz kojih je vidljiva visina mirovinskih primanja te osobni podaci umirovljenika (mora biti vidljiv OIB umirovljenika).

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime