Inventure rada vatrogasnih društava

0
Komunalac add

Nastavljaju se godišnje skupštine u dobrovoljnim vatrogasnim društvima na području grada Vrbovca. Od 15 društava, skupštine je već održalo njih 11, a sinoć su svoj prošlogodišnji rad analizirali vatrogasci Peskovca i Luke.

U Luki se među brojim gostima – društva s našega područja, prijateljsko Gasilno društvo Prepolje iz Slovenije, našao i bivši Predsjednik RH Ivo Josipović, dogradonačelnik Vrbovca Robert Đuranec, potpredsjednik GVZ Vrbovca Mato Vuljanković  i drugi.

Izvješće o lanjskom radu  podnio je predsjednik Mijo Mijadtović, a zapovjednik DVD-a Luka Željko Grgoić naglasio je kako ono danas broji 70 članova, od čega 17 operativnih, te 30 djece i mladeži, koji su prošle godine imali 8 uspješnih intervencija.

Predsjednik Mijo Mijatović uručio je više priznanja i diploma, a posebnu zahvalnicu Ivi Josipoviću, čijom je pomoći prije godinu i pol dana riješen veliki problem –spor sa ZAMP-om, zbog kojega je prijetila blokada rada Društva.

Ciklus izvještajnih godišnjih skupština traje još dva vikenda. Iduću se subotu sastaju vatrogasci Žunaca i Poljanskog Luga, a tjedan poslije Prilesja i Celina.

Izvještajna skupština Gradske vatrogasne zajednice zakazana je za 5. travnja.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime