Igor Maksimović Maks na trenerskoj klupi Lonje

0
Komunalac add

Lonja u proljetni dio u 1. ŽNL Istok ulazi s novim/starim trenerom Igorom Maksimovićem. Naime, Lonja i Ivan Spajić prekinuli su daljnju suradnju te je ponovo ukazano povjerenje Maksimoviću, koji tako po drugi puta preuzima vođenje županijskog prvoligaša iz Lonjice. Prvi puta bio je trener prije nekoliko sezona kada je uspješno vodio Lonju.

Igor Maksimović je nakom imenovanja za trenera izjavio kako je za Lonju nastupao u nekoliko navrata.

Prošao sam sve omladinske selekcije s kojima sam osvajao prvenstvo JŽNL i kup NS Vrbovec. U sezoni kad smo osvojili prvo mjesto u JŽNL-u zabio sam 74 gola u 30 utakmica. Za seniorsku momčad igrao sam u nekoliko navrata, pa tamo gdje sam počeo, evo i završava moje igranje za seniorski pogon.Voljan sam se maksimalno dati u rad kluba kao što je bilo i do sada. Bio sam trener u sezoni 2017./18. kada sam se borio za naslov prvaka, gdje smo ipak nakraju bili treći iza Kloštra i Sloge iz Križa – rekao je Maksimović.

Također je naglasio kako poznaje ekipu i njihove mogućnosti te ligu u kojoj se natječeu što je, prema njegovim riječima, ogroman plus.

Ukoliko će momčad prihvatiti i slijediti moje ideje i zamisli smatram da imamo potencijala za puno više. Vjerujem da su pred nama bolji dani, jer sam zagovornik odlične atmosfere u svlačionici na čemu ćemo maksimalno raditi. Stojim iza ekipe u svakom trenutku i imam maksimalno povjerenje u njih, a uvjeren sam da će dečki ginuti do zadnje sekunde za dres Lonje – zaključio je.

 

 

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime