Advent u Vrbovcu – i ove godine uživamo u klizanju i bogatoj ugostiteljskoj ponudi

0
Komunalac add

Jučer je otvorenjem klizališta na gradskom trgu započeo Advent u Vrbovcu kojeg organizira vrbovečka Turistička zajednica. Otvorenje je održano u nešto drugačijem obliku nego inače, bez velikog okupljanja zbog poštivanja epidemioloških mjera. No unatoč tome, građani će i ovog adventa moći uživati u bogatoj ponudi hrane i pića na trgu, a najmlađe i one najhrabrije ponovno će veseliti klizanje.

Direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik naglasila je kako vjeruje da će ove godine advent biti još ljepši i bolji nego prethodnih godina. – Za građane smo i ove godine otvorili klizalište te se nadam da će svima biti ugodno i lijepo. Imamo i ugostiteljsku ponudu te će zasigurno biti još bolje nego prethodnih godina – rekla je Benedik.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj istaknuo je kako je klizalište po drugi put u našem gradu. – Imamo ugostiteljsku ponudu na trgu. Očekujem puno dobre zabave u Vrbovcu. Nadam se da neće biti lomova i padova na klizanju te da ćemo svi uživati do 9. siječnja – poručio je Kralj.

Navečer je ispred crkve Sv. Vida zapaljena i prva adventska svijeća.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime