Humanitarna akcija OPG-a Vrščak i Ženske konjičke garde Vrbovec

0
Komunalac add

OPG Vrščak i Ženska konjička garda Vrbovec organiziraju šetnju na konjima u svrhu humanitarne akcije za pomoć nastradaloj Katarini Nerlović. Katarina je nastradala u padu sa konja i zadobila ozlijedu mozga. Potrebna joj je pomoć za daljnje rehabilitacijsko liječenje. Humanitarna šetnja na konjima održat će se u nedjelju, 03. ožujka od 10 sati na Gradskoj tržnici Vrbovec.

Kako piše Jutarnji.hr Katarina je sa svoje 23 godine u Garešnici pala u nesvijest prilikom jahanja. Pozlilo joj je dok se nalazila na konju te je pala. Prilikom pada i udarca zadobila je ozljede, višestruka krvarenja u mozgu. U komi je bila gotovo deset mjeseci, a godinu dana nakon buđenja iz kome, uspjela je stati na noge. Katarina se sada sprema na novi korak na svom putu oporavka. U zagrebačkoj poliklinici Glavić započet će s robotskim terapijama, a to iziskuje i nove troškove.

Svi koji žele financijski pomoći Katarini mogu uplatiti sredstva na račun: Marijana Nerlović, IBAN: HR7924020063212184937, SWIFT:ESBCHR22, OPIS PLAĆANJA: POMOĆ ZA KATARINU NERLOVIĆ.

Obitelji Nerlović svaka će pomoć u ovoj situaciji dobro doći.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime