Humanitarna akcija “Ja i moj psić za Centar Stančić”

0
Komunalac add

Studentica i volonterka Centra za rehabilitaciju Stančić Marija Vujević pokrenula je humanitarnu akciju u kojoj se prikupljaju sredstva za nabavu i edukaciju terapijskog psa za rehabilitaciju djece, polaznika Dnevnog centra za djecu s teškoćama u Dugom Selu.

Akcija je pokrenuta na društvenim mrežama. Svi koji se žele priključiti ovoj inicijativi mogu se fotografirati sa svojim kućnim ljubimcem te objaviti fotografiju na Facebooku ili Instagramu uz hastag #jaimojpsićzacentarstančić te IBAN centra u opisu slike.

U sklopu akcije planirana je i donatorska večera koja će se održati 03. travnja s početkom u 19 sati u Kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu. Na večeru će biti pozvani predstavnici građana, osobe iz javnog života, sportaši, suradnici i prijatelji Centra. Kupnjom vaučera svi će gosti donirati dio sredstava za ovaj plemeniti cilj. U sklopu donatorske večere organizirat će se aukcija slika, kratka modna revija, tombola te prigodan glazbeni program.

Cjelovečernjem događaju prethodit će organizacija Okruglog stola na temu „Uloga terapijskog psa u rehabilitaciji osoba s invaliditetom“ na kojem će poznati stručnjaci prezentirati svoja dosadašnja iskustva te pokrenuti raspravu na ovu temu.

Ukoliko ste u mogućnosti ujedno možete uplatiti donaciju na žiro račun Centra za rehabilitaciju Stančić, IBAN HR 7223900011100017569, poziv na broj 01012020 uz naznaku terapijski pas.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime