Hrvoje Herček – kandidat za gradonačelnika Vrbovca i nositelj nezavisne liste za Gradsko vijeće

0
Komunalac add

Tim nezavisnih građana grada Vrbovca okupljenih pod neslužbenim nazivom “Nezavisna lista Hrvoja Herčeka” odlučio je kandidirati Hrvoja Herčeka za gradonačelnika grada Vrbovca na predstojećim lokalnim izborima. Kao Herčekov zamjenik i kandidat za zamjenika gradonačelnika bit će Darko Dananić, vrbovečki poduzetnik i vijećnik u prethodnom sazivu Gradskog vijeća Grada Vrbovca. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Smatramo da su Vrbovcu potrebni ovakvi ljudi koji mogu voditi naš grad. Iskustvo, jednostavnost, poduzetnički I natjecateljski duh osobine su ovog dvojca koji se svojim radom i idejama iskazao I u prethodnom sazivu Gradskog vijeća, gdje su u djelo proveli niz svojih ideja I projekata koji danas služe građanima Grada Vrbovca I okolnih naselja. “U novom mandatu zalagat ćemo se za nekoliko glavnih stvari, a one su:

STAMBENO ZBRINJAVANJE – poticaji I subvencije za kupnju ili izgradnju stana ili kuće na području grada Vrbovca, također poticanje rekonstrukcije praznih objekata izvan centra grada.

EUROPSKI FONDOVI – bolja priprema programa I projekata za novo projektno razdoblje u kojem se izgradnja infrastrukture grada I okolice mora financirati iz EU fondova, kao I opremanje gospodarske zone I poticanje razvoja IT sektora.

RAZVOJ SELA I POLJOPRIVREDE – poticanje otvaranja OPG-a, edukacija mladih za izradu finalnih proizvoda, ostanak mladih na selu, izgradnja hladnjače za voće I povrće, opremanje gospodarske zone.

RAZVOJ TURIZMA – pozicioniranje Vrbovca kao turističke destinacije. Izgradnja biciklističkih staza, sportskog centra “vrbovečkog Jaruna” I poticaj za pokretanje seoskog turizma na području grada Vrbovca uz suradnju s OPG-ima.

REVITALIZACIJA DRUŠTVENIH DOMOVA – bolje iskorištavanje društvenih domova na način pokretanja edukativnih programa I edukacije za mlade I stare sugrađane te organizacije kulturnih događaja I rješavanje problema prostora kulturnog I sportskog amaterizma

DEMOGRAFIJA – izgradnja vrtića, povećanje naknada za novorođenčad, programi za mlade majke I obitelji “

Svoju kampanju Herček I Dananić vodit će pod sloganom “Vrbovec može bolje!” Hrvoje Herček – bolji gradonačelnik!

Na predstojeće izbore spomenuti nezavisni kandidati izlaze I sa svojom listom za gradsko vijeće Grada Vrbovca koju će predstaviti idućih dana, kao I detaljno program liste za naredne 4 godine. Osvrnut će se I na projekte koje su realizirali u prethodne 4 godine kao dio koalicije I vijećnici gradskog vijeća Grada Vrbovca.”

Grupa birača – Nezavisna lista Hrvoja Herčeka

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime