Hrvački klub PIK Vrbovec prvak središnje regije u uzrastu U13

0
Komunalac add
Jučer je u Sisku održano Regionalno prvenstvo središnje regije za mlađe i starije djevojčice i dječake. Na turniru se okupilo 159 natjecatelja iz 10 hrvačkih klubova. Hrvački klub PIK Vrbovec nastupio je sa 38 hrvačica i hrvača koji su ostvarili sjajne rezultate.
Ivan Gegić, Mislav Bengez, Franjo Sušilović, Ivano Domgjoni, Vigo Lujić, Tibor Čuković, Marija Čulina, Ena Horvat, Lara Hosni, Petra Ranogajec, Nea Večerin i Lea Žalac osvojili su zlatne medalje.
Emma Brezjan, Marija Klarić, Lucija Lernatić, Lara Matković, Tena Grežina, David Gregurić, Noa Benko i Teo Štrkalj osvojili su srebrne medalje.
Ema Gubijan Mihelić, Ana Petrić, Lucija Mikešina, Bojana Popović, Jan Ferenčak, Juraj Žgela Sruk, Bartol Gvozdanović, Dominik Dudašek, Fran Kralj, Noa Horvat, Emanuel Hegedić, Jakov Gvozdanović i Noa Lujić osvojili su brončane medalje. Treneri su Davor Lujić, Nenad Grežina i Marko Dubravec.
Jučer je u Sportskoj dvorani Peščenica održano i Prvenstvo Zagreba i Zagrebačke županije za starije dječake i juniore. Na turniru se okupilo 89 natjecatelja iz 11 hrvačkih klubova. Hrvački klub PIK Vrbovec nastupio je sa tri natjecatelja te ostvario sljedeće rezultate: Antonio Ivčin osvojio je brončanu medalju, a Ivano Kovačić i Mihael Habunek zauzeli su 5. mjesto. Trener je Tvrtko Jakšić.
U subotu je u Sportskoj dvorani Peščenica održano Prvenstvo Zagreba i Zagrebačke županije za mlađe djevojčice i dječake u hrvanju. Na natjecanju se okupilo 90 natjecatelja iz 10 hrvačkih klubova. Hrvački klub PIK Vrbovec nastupio je s 10 dječaka i 5 djevojčica koji su ostvarili sljedeće rezultate:
U kategoriji mlađi dječaci do 36 kg Ivano Domgjoni osvojio je brončanu medalju, u kategoriji do 44 kg Emanuel Hegedić osvojio je zlato, a Vigo Lujić broncu. U kategoriji do 54 kg Tibor Čuković osvojio je srebrnu medalju.
Kod mlađih djevojčica u kategoriji do 33 kg Marija Čulina osvojila je zlato, u kategoriji do 40 kg Marija Klarić osvojila je brončanu medalju, u kategoriji do 44 kilograma Emma Brezjan osvojila je srebrnu medalju, a Ana Petrić brončanu medalju. U kategoriji do 49 kilograma Lucija Lernatić osvojila je srebrnu medalju.
Treneri: Nenad Grežina, Marko Dubravec i Davor Lujić.
Hrvačice Hrvačkog kluba PIK Vrbovec postale su viceprvakinje Zagreba i Zagrebačke županije u uzrastu mlađih djevojčica.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime