Hoće li ove godine biti “Kaj su jeli naši stari”?

0
Komunalac add

Tijekom aktualnog sata vijećnik Stjepan Fotović (Laburisti) postavio je pitanje o tome da li će se, s obzirom na pandemiju koronavirusa, ove godine održati manifestacija “Kaj su jeli naši stari”.

Gradonačelnik Denis Kralj odgovorio je kako to pitanje zanima sve građane. – Prije dva tjedna bih vam rekao da neće biti manifestacije, a sada mislim da ipak hoće. Manifestacije slične našoj iz okolnih gradova se održavaju, prema tome mislim da nije dobra poruka da mi jedini svoju manifestaciju odgodimo – odgovorio je gradonačelnik.

– Ukoliko se nešto ne promijeni manifestacija bi se trebala održati. Turistička zajednica dobila je neke informacije da bi manifestacije, zbog trenutnih okolnosti, mogle biti ograničene na tisuću ljudi i da će prostor morati biti ograđen. Pošto mi radimo s hranom, moramo se dodatno pobrinuti da sve bude u skladu s propisima. Ovogodišnja manifestacija sigurno će biti manja, što mi je jako žao jer smo ove godine puno toga planirali s obzirom da slavimo 40. obljetnicu “Kaj su jeli naši stari” – zaključio je gradonačelnik.

.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime