Herček: roditelji nezadovoljni igralištem u centru // Kralj: igralište još nije gotovo

0
Komunalac add

Nezavisni vijećnik Hrvoje Herček na današnjem Aktualnom satu postavio je pitanje vezano uz stanje dječjeg igrališta kod Doma zdravlja u Vrbovcu.                                                  – Nekoliko roditelja izrazilo je nezadovoljstvo stanjem igrališta, koje je u blatu i bez antistresnih podloga, a brijeg na kojem se sada nalazi novi tobogan djeluje nesigurno. Budući da je Grad Vrbovec puno uložio u rekonstrukcij igrališta, zanima me da li ga se planira još uređivati?

Gradonačelnik Denis Kralj odgovorio je kako su sve pritužbe opravdane. – U pravi ste, istina je sve što ste rekli, no igralište još nije gotovo. Još nije postavljeno sve što je naručeno, čekamo postavljanje još antistresnih podloga, treba napraviti odvodnju na trampolinu te urediti brdo – rekao je Kralj. Također je dodao kako je posao s igrališta otišao u krivom smjeru.

Prvo je posao dobila firma koji tri mjeseca nije ništa radila. S njima smo morali raskinuti ugovor te ponovno raspisati javnu nabavu i tu smo izgubili puno vremena. Nakon toga morali smo angažirati novu firmu, međutim već je stigla zima i nismo mogli adekvatno urediti igralište – zaključio je gradonačelnik Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime