Graničar izbacio Ostrnu u 1. kolu kupa Nogometnog središta Vrbovec

0
NK Brcko
Komunalac add

Većina favorita je prošla prvo kolo kup natjecanja Nogometnog središta Vrbovec. No, ipak najveće iznenađenje je napravio Graničar iz Tučenika koji se natječe u 2. ŽNL Istok koji je izbacio Ostrnu, člana 1. ŽNL Istok. Jedan od papirnatih favorita za osvajanje ovogodišnjeg kupa Lonja se provukla kroz iglene uši u Novoj Kapeli. Doduše, Lonjičani su bili bolji tijekom utakmice, ali se na kraju broje zgodici pa je utakmica završila neodlučeno. Boljim i spretnijim izvođenjem jedanaesteraca Lonja je na kraju slavila protiv Croatije. Brcko se namučio u Gradecu protiv Slobode i tijesnim rezultatom prošao dalje.

NK Sloboda

Ostali favoriti su opravdali svoj status pa su se u daljnje natjecanje plasirali Dubrava i Rakovec koji je i postigao najveću pobjedu 1. kola protiv Žabnice. Ban Jelačić i Strmec su se kvalificirali u 2. kolo bez borbe jer protivnici nisu stigli na utakmicu. Gaj je bio slobodan u 1. kolu.

Rezultati 1. kola: Graničar – Ostrna 3:1 (Droždan, Herendić, Malčić / Ačkar), Croatia – Lonja 5:7 11 m (3:3) (Salaj 3 / Barišić, Bencalić, Šušak), Sloboda – Brcko 1:2 (Vodopija / Žutak, Brbot), Mladost – Dubrava 0:6 (Suša 2, Fulir, Janjić, Horvat, Matejak), Žabnica – Rakovec 0:11 (Blažic 2, Čerkez 2, Jurić 2, Radotović 2, Bartol, Grgoić, Jendriš), Strmec – Farkaš 3:0 i Zvekovac – Ban Jelačić 0:3.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime