Gradsko odmaralište u Nerezinama spremno za novu sezonu

0
Komunalac add

Gradsko odmaralište u Nerezinama s radom počinje 19. lipnja, a prvi gosti bit će vrtićka djeca iz Vrbovca, Dubrave i Gradeca. Nakon vrtićke smjene kreće prva od pet smjena škole plivanja. –Ove godine prijavljeno je ukupno 348 djece iz dvije vrbovečke osnovne škole, Osnovne škole Dubrava, učenici iz Kloštar Ivanića kao i dvije škole iz Zlatara te djeca iz tri vrtića -rekao je direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec i voditelj škole plivanja Hrvoje Radin.

Cijena škole plivanja je 2.000 kuna, a cijena boravka vrtićke djece je 1.400 kuna. Jedinice lokalne samouprave sufinanciraju 50 posto iznosa cijene. Otvorene su i prijave za ljetovanje građana, cijena je 2.200 kuna. –Za sada je dogovoreno 960 noćenja, mjesta još uvijek ima. I ove godine očekujemo organizirane grupe gostiju, HKUD Petar Zrinski, Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec te udruge žena na čelu s Turističkom zajednicom Grada Vrbovca. Oni će u Nerezinama, Lošinju i Cresu organizirati svoje nastupe i predstaviti naš grad – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Marko Belošević. U odmaralištu će ponovno boraviti Udruga umirovljenika Općine Gradec, a za ljetovanje je zainteresirana i Udruga umirovljenika iz Općine Preseka. I ove će godine biti organiziran Odbojkaški kamp u suradnji sa Ženskim odbojkaškim klubom Vrbovec. U Nerezinama će vrbovečki osnovnoškolci provesti svoje maturalce.

Kvaliteta smještaja podiže se svake godine. –U odmaralište se ulaže kontinuirano. Prošle godine uređivali smo kupaonice, ove godine radimo novo spremište, uređuje se blagavaonica, hodnici, kuhinja. Na jesen krećemo s većim projektom uređenja gornje zgrade odmarališta, koja zahtjeva kompletnu obnovu, to će onda biti puno viša razina usluge za naše građane – naglasio je direktor tvrtke Gradski objekti Hrvoje Radin.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime