Gradsko odmaralište Nerezine – osigurani minimalni tehnički uvjeti

0
Komunalac add

Gradsko odmaralište u Nerezinama spremno je za novu sezonu. Naime, jučer je stigla i potvrda da odmaralište ispunjava minimalne tehničke uvjete, što znači da je u administrativnom smislu sve spremno za prve goste. Do sada je za 236 učenika s područja Vrbovca te okolnih općina ugovorena desetodnevna škola plivanja. Svoj dolazak u Nerezine najavilo je i 50-tak građana. Slobodnih mjesta još uvijek ima.

Podsjetimo, o Gradskom odmaralištu brine tvrtka Gradski objekti Vrbovec d.o.o., a ovih dana pokrenut je postupak nabave novih kreveta i madraca, uz to počinju građevinski radovi zamjene stolarije te uređenja unutarnjih i vanjskih zidova. Direktor poduzeća Gradski objekti Vrbovec Marko Belošević jučer je bio u Nerezinama te je, kako navodi, zadovoljan trenutnim stanjem. Inače, za ponovno stavljanje u funkciju odmarališta, u ovogodišnjem gradskom proračunu predviđeno je 300 tisuća kuna.

Inače, cijena škole plivanja za učenike trećih i četvrtih razreda osnovne škole u trajanju od deset dana je 1900 kuna, što uključuje puni pansion i prijevoz. Nedavnim potpisivanjem ugovora o sufinanciranju potvrđeno je kako će polaznici desetodnevnu školu plivanja plaćati 950 kuna, dok će ostatak cijene pokriti Grad i općine. Cijena za djecu predškolske dobi je 1700 kuna, za odrasle 2000 kuna, dok u sklopu obiteljskog popusta drugo dijete plaća 75 posto cijene, a treće i svako sljedeće 50 posto. Sve rezervacije i informacije se mogu dobiti na broj telefona 098 1612 188 ili e-mail adresu gradski.objekti@vrbovec.hr

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime