Gradsko kazalište Jastrebarsko s hit komedijom u Vrbovcu

0
Komunalac add

Ljubitelji kazališne umjetnosti sutra ponovno dolaze na svoje, nakon “Noći kazališta” Pučko otvoreno učilište u svom programu nudi još jednu predstavu, ovoga puta gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko s komadom „Kidaj od svoje žene“.

Tekst britanskog dramatičara Raya Cooneyja tekstualno i glazbeno adaptirao je prof. Nino Škrabe pa se londonski takstist John Smith iz originala u jaskanskoj verziji preselio u Zagreb. Dobio je ime Ivan Kovač, vrijeme radnje smješteno je u sredinu 80-ih godina prošlog stoljeća dok su žene od kojih pokušava kidnuti smještene na Trešnjevku i Trnje. Jedna od vjernih supruga postala je Dalmatinka kojoj je idol Mišo Kovač, dok je druga mlada purgerica koja sluša Bijelo dugme.

Ova hit komedija kao i njihovi glumci, posebno Vladimir Rađenović, Ivana Žužak, Velimir Kokot te režiser Nino Škrabe, osvojili su brojne nagrade. Kidaj od svoje žene igra se kontinuirano od 2005. godine. Predstava se igra u Vrbovcu sutra od 19 sati. Karte se mogu nabaviti u pretprodaji i na dan predstave, po cijeni od 20 kuna.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime