Gradska udruga umirovljenika Vrbovec održala redovnu skupštinu

0

Warning: Undefined variable $string in /home/radiovrb/public_html/wp-content/themes/RadioVrbovecThemev2/functions.php on line 38
Komunalac add

Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca održala je redovnu godišnju skupštinu kojom je predsjedao Josip Košak, potpredsjednik. Izvješće o radu podnijela je Marica Smolec, tajnica udruge.

Gradska udruga umirovljenika Vrbovec je tijekom prošle godine, unatoč pandemiji koronavirusa ispunjavala osnovne zadatke. Udruga je sudjelovala na susretima umirovljenika Zagrebačke županije, u turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“, a organiziran je boravak u Banja Vrućici te nekoliko izleta.

Gradska udruga umirovljenika je partner Gradskom društvu Crvenog križa Vrbovec u provođenju nekoliko njihovih projekata. Oni su se istodobno družili s umirovljenicima Gradeca, Brckovljana i sa Sindikatom umirovljenika Vrbovec. Skupština je prihvatila izvješća o radu, plan rada za iduću godinu kao i financijski plan rada te izvješće Nadzornog odbora. Danas Gradska udruga umirovljenika Vrbovec broji 454 članova.

 

(Dragan Vicković)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime