Gradska udruga umirovljenika Vrbovec održala izbornu skupštinu

0
Komunalac add

Gradska udruga umirovljenika Vrbovec danas je održala redovnu izbornu skupštinu u prostorijama Fine. Za predsjednicu udruge ponovno je izabrana Ankica Pavičić kojoj je ovo već treći mandat na čelu udruge. Istaknula je da su na današnjoj skupštini izabrali novo/staro rukovodstvo. – Izvršni odbor smo malo pomladili tako da imaju još više volje za raditi te još više ideja. Kao što svi znamo, godina nam je bila loša zbog pandemije koronavirusa te stoga nismo mogli imati druženja, organizirati izlete i slično. Ali situacija se sada poboljšala i nadam se da ćemo i mi krenuti s našim raznim aktivnostima. Imam divne ljude s kojima surađujem i koji mi pomažu u svemu. Naša kancelarija radi svakog utorka, svi su dobrodošli i vrata su svima otvorena – rekla je Pavičić.

Također, naglasila je da su u prošloj godini imali jako dobru suradnju s vrbovečkim Crvenim križem u sklopu projekta BUBA (Budi uključen, budi aktivan). – Naši su članovi sudjelovali u različitim radionicama tako da nam je to bila jedna od najznačajnijih aktivnosti. Mi smo svi ljudi u godinama, nismo se usudili organizirati izlete, ali nadamo se da ćemo s time krenuti već u lipnju ove godine – istaknula je.

Na skupštini je donesen i plan za 2021. godinu. Prvi izlet koji će Gradska udruga umirovljenika realizirati bit će hodočašće na Mariju Bistricu, 12. lipnja. U srpnju planiraju izlet na Maleni brijeg, a nadaju se da će u rujnu ili listopadu organizirati izlet u toplice Banja Vrućica u Bosni i Hercegovini. Između toga organizirat će piknike i slična druženja, a sve ovisi o vremenu i epidemiološkoj situaciji kakva će tada biti.

Dopredsjednik udruge Josip Košak također se osvrnuo na proteklo razdoblje i pandemiju koja je utjecala na njihove aktivnosti . – Sada ćemo, s popuštanjem epidemioloških mjera, ponovno moći organizirati izlete i druženja, čemu se svi veselimo. Pozivam sve zainteresirane umirovljenike da slobodno dođu svakog utorka od 9 do 12 sati do nas u udrugu i pridruže se našim aktivnostima – poručio je.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime