Gradska udruga umirovljenika poziva na pridržavanje mjera

0
Komunalac add

Izvršni odbor Gradske udruge umirovljenika grada Vrbovca održao je telefonsku sjednicu gdje je doneseno nekoliko zaključaka koje prenosimo u nastavku:

Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca skreće pozornost svojim članovima kao i svim ostalim građanima, posebno građanima starije životne dobi, da se u svezi s pandemijom korona virusa pridržavaju uputa koje je javno iznio Stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i stožer Civilne zaštite grada Vrbovca.

Posebno upozoravaju na potrebu samodiscipline u provođenju spomenutih mjera, a napose da starija populacija ne izlazi nepotrebno iz svojih stanova da se pridržavaju samoizolacije. Time će zaštiti sebe i svoje ukućane, ali i spriječiti prenošenja i širenje spomenutog virusa.

Kada je riječ o zdravstvenoj zaštiti, mole svoje članove, ali i sve ostale građane da ne idu u Dom zdravlja već da komuniciraju telefonski sa svojim liječnikom.

Naglašavaju kako je važno da građani svojim susjedima koji su u potrebi ponude pomoć kao što je odlazak u prodavaonice živežnih namirnica ili ljekarne – Nazovite telefonski broj koji je otvorio grad Vrbovec  27-99-900  gdje možete dobiti neophodnu pomoć kad je riječ o odlasku u trgovinu ili ljekarnu – poručuju iz Gradske udruge umirovljenika.

Zbog izvanrednih okolnosti, Gradska udruga umirovljenika koja je utorkom i petkom od 9 do 13 sati dežurala u svojim prostorijama na Brdu 3, ukida do daljnjega dežurstvo.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime