Gradonačelnik primio zlatnu Vrbovčanku Andreu Petrek

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj jutros je primio Vrbovčanku Andreu Petrek, osvajačicu zlatne medalje na Državnom prvenstvu u Powerliftingu & Bench pressu i njezinog trenera Sinišu Križana. Na prvenstvu održanom u Sukošanu Andrea Petrek je u kategoriji juniorki ostvarila sjajan rezultat s podignutih 110 kilograma. –Pred samo natjecanje bilo je puno stvari koje su mi kvarile koncentraciju, no mislim da mi je to još samo ulilo dodatnu snagu. Svi su komentirali kako mi je lagano išlo i da sam mogla još i više – prisjetila se Andrea atmosfere na natjecanju.

Uz čestitke zlatnoj Andrei i njezinom treneru gradonačelnik Kralj nagradit će ih i prigodnim novčanim nagradama. –Ovo je drugi put da primamo Andreu, to smo naravno i očekivali i vjerujem da ovo nije zadnji put da ćemo nagrađivati njezin rad i uspjehe kojima promovira naš grad i čini nas sve ponosnima – naglasio je gradonačelnik Kralj te podsjetio kako Grad tradiciju nagrađivanja uspješnih Vrbovčana pokrenuo prije dvije godine.

Sve je započelo s uspjesima naših učenika na matematičkim i informatičkim olimpijadama. Mislim da je dužnost Grada nagraditi naše učenike i sportaše koji postignu uspjeh na državnom ili međunarodnom nivou i tako stimulirati njihov daljni rad i razvoj – poručio je gradonačelnik.

Andrea je članica Powerlifting kluba „Wild Hogs“ Vrbovec, a već je tri godine zaredom proglašena najboljom sportašicom Grada Vrbovca. Na njezine uspjehe izuzetno je ponosan trener Siniša Križan. –Andrea Petrek u svojoj kategoriji nema konkurencije. No ona je uvijek svjesna da mora ići preko svojih granica bez obzira na sve. Zasada nam to dobro ide i iza nas je puno dobrih rezultata – istaknuo je trener Siniša Križan.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime