Gradonačelnik primio uspješne mlade sportaše

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj jutros je primio mlade vrbovečke sportaše koji su se ovih dana okitili medaljama na državnim natjecanjima.

Mia Burić (TK Vrbovec) pobjednica je Hrvatske šume Mastersa 10, natjecanja najboljih u Hrvatskoj u uzrastu do 10 godina, koje je u nedjelju završeno na terenima TK-a Franjo Punčec u Čakovcu. Burić je na turniru djevojčica proslavila 4:2, 4:0 u finalnom dvoboju s Lanom Bukvić (Samobor 1890) i osvojila titulu prvakinje Hrvatske 2019. godine u uzrastu do 10 godina.

Rebecca Šimunec, članica Taekwondo kluba Vrbovec osvojila je 3. mjesto na prvenstvu Italije u borbama 2019. godine.

Odlične rezultate postigli su i članovi Hrvačkog kluba PIK Vrbovec. Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzrast mlađih dječaka i djevojčica, Marino Kovačić osvojio je broncu u kategoriji do 40 kilograma. Broncom se okitio i Ivano Kovačić u kategoriji do 59 kilograma. Na natjecanju održanom ove subote u Zagrebu nastupilo je oko 150 mladih hrvačica i hrvača iz 26 hrvatskih hrvačkih klubova. Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzrast starijih dječaka, održanom 21. rujna 2019. godine, odličan uspjeh postigao je Ivan Klepec osvojivši srebro u kategoriji do 100 kilograma.

Uspješne mlade sportaše Grad Vrbovec će nagraditi za trud i rezultate, za zlatnu medalju iznosom od 3 tisuće kuna, za srebro 2 tisuće, a broncu tisuću kuna.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime