Gradonačelnik Kralj najavio novosti oko božićnica

0
Komunalac add

Gradonačelniku Vrbovca Denisu Kralju jučer je istekla mjera obavezne samoizolacije zbog pozitivnog nalaza na COVID 19, a danas se telefonom javio u program Radio Vrbovca. On se dobro osjeća i počeo je raditi, a najavio nam je i neke novosti za kraj godine.

Najprije moram spomenuti božićnice. Ove godine nećemo moći božićnice dijeliti na način kako smo to radili prošle godine, upravo zbog pandemije koronavirusa. Prošle godine zaposlenici Grada dolazili su u društvene domove i tamo se odvijala podjela. S obzirom da se radi o osjetljivim skupinama, takav način podjele ove godine neće biti moguć. Jednu novu opciju nudi nam Hrvatska pošta. Trenutno smo u pregovorima s njima i najvjerojatnije ćemo se dogovoriti. Prema tome, božićnice iz Grada ove bi godine poštari trebali dostaviti ljudima na kućni prag – rekao je Kralj.

Inače, iznosi božićnica bit će isti kao i prošle godine, a to je 100 kuna za sve one koji imaju mirovine veće od 2.000 kuna, odnosno 200 kuna za one koji imaju mirovine do 2.000 kuna.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime