Denis Kralj i Marko Belošević reagirali na priopćenje oporbe

0
Komunalac add

Gradonačelnik Denis Kralj komentirao je priopćenje vrbovečkih oporbenih vijećnika, u kojem ga prozivaju za namještanja natječaja i zapošljavanja u Gradskoj upravi kakvih do sada još nije bilo.

Gradonačelnik Kralj je naveo kako se zahvaljujem gradskoj opoziciji na „čestitkama“ za dobivenih 7,4 milijuna kuna iz EU fondova za novi vrtić u Vrbovcu. – Isti taj EU natjecaj bio je otvoren i u vrijeme kad su oni bili na vlasti no nisu prijavili vrtić, iako svi političari o novom vrtiću pričaju već 20 godina. Nova gradska vlast se nije zaustavila na pričama već radimo i zato smo i dobili novac. Zahvaljujem na čestitkama i za uspješno organiziran Advent u Vrbovcu. Centar grada ljepši je nego ikad i Vrbovčani su to prepoznali. Naš trg napokon živi i pun je svakog dana i večeri.

Kad je u pitanju gospodin Belošević, riječ je o čovjeku koji je svojim rukama pokrenuo Nerezine. Dok su drugi pričali on je radio i nakon dvije godine naše odmaralište je ponovno primilo vrbovečku djecu.Takodjer gospodin Belošević gotovo svakog je radnog dana u gradskoj upravi ostajao na poslu do 17, 18 ili 20 sati. Takvi radnici su uvijek na cijeni. S druge strane neki potpisnici ovog priopćenja poznati su po tome da danima nisu dolazili na posao. Da ne duljimo priču, na Vrbovčanima je odluka hoće li da grad vode ljudi koji rade prekovremeno ili ekipu koja ne dolazi na posao.

Sretan Božic svima i sretna i uspješna nova godina. Vjerujem da će nama u Vrbovcu biti sretna jer ćemo poceti graditi novi vrtić – rekao je gradonačelnik Kralj.

Reagirao je i vijećnik Marko Belošević navodeći kako mu je žao što se oporba bavi s njim umjesto da pomognu realizirati projekte koje je pokrenula nova gradska vlast. – Neki su imali prste u medu godinama, žarili su i palili Vrbovcem i napunili svoje džepove. Sada napokon Grad radi u interesu svojih građana, a to očito nekima ne paše. O mojim referencama i znanju govore moji rezultati, ali i tih rezultata ne bi bilo da napokon u Gradskoj upravi nije složen kvalitetan tim ljudi. Osobno sam bio na čelu tima koji je napokon otvorio Nerezine, a nismo ih prodali i privatizirali kako je očito bilo planirano. Također, sudjelovao sam u Gradu u svim važnim projektima koje radimo: izgradnja novog vrtića, energetske obnove javnih zgrada, otvaranje Vrbovca prema investitorima…

Žao mi je da se naši oporbeni političari u ovo božićno vrijeme bave prozivanjem mene, a svoj prag nisu pomeli. Neki od njih su se prodavali za radna mjesta, a neki se prodaju i dan danas. Svim građanima Vrbovca želim sretan Božić, jer vjerujem da oni vide pozitivne promjene koje se događaju u Vrbovcu i ne bave se ovakvim podmetanjima oporbe – zaključio je Belošević

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime