Gradonačelnik Kralj: Herček optužbama prikriva neznanje

0
Komunalac add

Stigla je i reakcija gradonačelnika Vrbovca Denisa Kralja na priopćenje predsjednika Gradskog vijeća Grada Vrbovca Hrvoja Herčeka. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

 

“Ne bih puno komentiral istup predsjednika vijeća Herčeka u kojem pokušava opravdati svoje neznanje oko funkcioniranja gradske uprave i medija. Nova većina je tražila sjednicu vijeća i oni su ju prekinuli iz samo njima poznatih razloga. Nažalost, Herček u svom priopćenju iznosi poluistine kako bi se izvadio iz nezgodne situacije u kojoj se našao slanjem dopisa na Radio, a koje si niti jedan iskusan političar ne bi dozvolio. Žalosno je
da i dalje proziva zaposlenike gradske uprave i zaposlenike Radio Vrbovca da su ‘odali’ gradonačelniku taj njegov sramotan dopis prema radiju iako mu je sinoć objašnjeno kak stvari stoje s dopisima u gradu i kak se pošta urudžbira. U nedostatku argumenata Herček ponavlja stare zablude.

Kad je u pitanju vrijeđanje vijećnika – znači dopušteno je da predsjednik Vijeća Herček drugog vijećnika posprdno nazove vidovnjakom, a kad ja kažem da je nova koalicija kompanija – onda je to vrijeđanje i razlog za napuštanje sjednica. Meni se čini da su to dvostruki kriteriji.

Nakon sjednice moju su izjavu uzeli i Prigorski.hr i Radio Vrbovec. Ne optužuje me valjda Herček da i na Prigorskom provodim diktaturu. Pa da nije pobjegao iz Vijećnice vjerujem da bi novinari uzeli i njegovu izjavu.

Uglavnom, kako god. Mislim da su građani Vrbovca umorni od ovakvih dječjih prepucavanja. Vraćam se radu na projektima i radu za boljitak građana. Prepucavanja ostavljam onima koji se žele prepucavati. To naravno ne znači da ću prešutjeti buduće nepravde i nelogičnosti, ako ih bude.”

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime