Gradonačelnik Kralj: Grad Vrbovec donijet će mjere nakon što nam razmjeri štete budu poznatiji

0
Komunalac add

S obzirom na ozbiljnost situacije zbog širenja koronavirusa, ali i zbog raznih mjera koje se donose „preko noći“, reagirao je i gradonačeknik Vrbovca Denis Kralj.

Na svom Facebooku je napisao da kao gradonačelnik Vrbovca ne raspolaže nikakvim dodatnim informacijama o pandemiji u odnosu na druge ljude koji slušaju vijesti na radiju i TV-u. Status prenosimo u cijelosti:

„Jedino što mi se javlja je stanje u Domu zdravlja Vrbovec, a srećom oboljelih kod nas još uvijek nema.
Iz tog razloga Grad Vrbovec i naš Stožer civilne zaštite prati naputke Državnog stožera i postupamo prema uputama osoba koje su stručnije i vjerujem informiranije. Nemamo potrebu ‘iskakati’ s nekim našim mjerama i zabranama, ne želimo širiti paniku već provodimo mjere zaštite stanovništva od korona virusa koje nam preporuče i narede više instance.

NE paničariti i NE lešinariti!!!Kao gradonačelnik Vrbovca ne raspolažem nikakvim dodatnim informacijama o pandemiji u…

Julkaissut Denis Kralj Keskiviikkona 18. maaliskuuta 2020

Jako sam zabrinut i zbog gospodarskih šteta koje nastaju kao posljedica pandemije. No, ni tu nemamo potrebu ‘iskakati’ s nekim mjerama potpore stanovništvu i gospodarstvu u vrijeme dok još ni ne znamo kakve će štete zaista biti. Potezi pojedinih gradonačelnika koji najavljuju svoje mjere i prije nego su čuli koje gospodarske mjere predlaže Vlada smatram potezima samopromocije, a ne stvarnom brigom za građane i gospodarstvo. Grad Vrbovec donijet će mjere u skladu sa svojim mogućnostima i nakon što nam razmjeri štete budu poznatiji. Mjere koje neće biti populističke već zaista usmjerene prema onima koje će ova kriza najviše pogoditi.

Kad je u pitanju plaćanje komunalne naknade u Gradu Vrbovcu računi se oduvijek podvlače tek krajem godine, tako da možemo reći kako je kod nas odgoda plaćanja od 9 mjeseci već uvedena.“

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime