Gradonačelnik Kralj dodijelio medalje vrbovečkim mažoretkinjama

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj danas je uručio medalje uspješnim vrbovečkim mažoretkinjama koje su prošlog mjeseca postigle izvrsne rezultate na Državnom prvenstvu mažoretkinja. Podjela medalja održana je u Društvenom domu u Cerju.

Čestitam vam u ime Grada Vrbovca i moje osobno ime. Drago nam je što ste i ove godine postigle zavidne uspjehe na natjecanju. Želim vam da i dalje trenirate i budete uspješne.  Nadam se da ćete sljedeće godine ponoviti iste, ako ne i još bolje rezultate te da ćete i dalje biti ponos našeg grada – poručio je gradonačelnik Kralj.

Podsjetimo, Državno natjecanje održano je u nešto drugačijim uvjetima nego inače zbog epidemiološke situacije. Sveukupno se natjecalo 16 timova iz cijele Hrvatske. U pom-ponima seniorke su osvojile 1.mjesto, juniorke su u teškoj konkurenciji osvojile 2. mjesto, a najmlađe kadetkinje 3. mjesto. U kategoriji štap seniorke su osvojile 5. mjesto, a juniorke i kadetkinje 4 mjesto. U neformaciji duo, seniorke Lorena Gregurić i Korina Kamenarić osvojile su 1. mjesto, Petra Sišćan osvojila je 2. mjesto solo seniorka, a Sara Botko osvojila je 6.mjesto solo seniorka.

Cure su na ovom natjecanju dale maksimum na borilištu i učinile me najponosnijom trenericom i voditeljicom mažoretkinja. Ovo natjecanje samo nam je dokaz da unatoč pauzi od skoro godine dana možemo svladati svaki izazov i nastaviti dalje prema još boljim rezultatima – istaknula je Nikolina Kornet, voditeljica vrbovečkih mažoretkinja te zahvalila svima na potpori i suradnji.

Mažoretkinje su od Grada Vrbovca dobile godinu dana besplatnog korištenja prostorija Društvenog doma u Cerju za svoje treninge. Nažalost, zbog epidemiološke situacije i mjera Stožera ne mogu više trenirati u prostoru u kojem su bile do sada pa im je iznimno drago što će sada moći vježbati u domu u Cerju.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime