Gradonačelnik Kralj dao podršku Nikoli Kožaru za novi mandat

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj dao je podršku dosadašnjem načelniku Općine Preseka Nikoli Kožaru za novi mandat na čelu općine. Tijekom jučerašnjeg druženja u Preseki Kralj je istaknuo kako su, u protekle četiri godine, imali izvrsnu suradnju. – Imali smo nekoliko projekata na kojima smo zajedno radili. Nadam se da ćemo tako nastaviti surađivati i u budućnosti. Nikola je zbilja vrijedan kao i Ivica Vimislicki, koji je ovdje bio predsjednik vijeća. Smatram da su prava ekipa i da mogu puno toga napraviti. Ono što moram reći i što me žalosti jest to da ih je županija jako kočila. Županija nije stajala iza njih i trebala im je dati puno više prilike da zažive njihovi projekti koje su imali. Nadam se da će se od ove nedjelje promijeniti situacija u našoj županiji, a da se situacija u Preseki neće mijenjati. Vjerujem da će se mnogo bolje živjeti od nedjelje i ovdje na Preseki – rekao je gradonačelnik Kralj.

Kožar je zahvalio Kralju na podršci. – Hvala mojem dosadašnjem kolegi, a nadam se i budućem. Kao što je i sam spomenuo, do sada smo surađivali na dosta projekata što se tiče škole, Nerezina, kao i na nedavnoj obnovi kuće stradale u potresu na Banovini. Sada posljednja u nizu suradnji između Grada Vrbovca i Preseke uključuje darivanje dijela zemljišta od strane Grada Vrbovca Preseki za potrebe izgradnje igrališta, a što će uskoro ići u realizaciju – naglasio je Kožar.

Također, komentirao je odnos Zagrebačke županije i Općine Preseka gdje je istaknuo da do sada od županije nisu imali potporu. – Što se tiče županije, do sada nismo imali nikakvu potporu. Doslovce smo sve radili sami i snalazili smo se kako smo mogli. Stoga, ovim putem pozivam stanovnike da u nedjelju, 30. svibnja izađu na izbore te daju podršku meni za načelnika Preseke i Mihaelu Zmajloviću za župana Zagrebačke županije, za novu i naprednu županiju – poručio je Kožar.

Podsjetimo, jedina općina na našem području u kojoj će se načelnik birati u drugom krugu je Preseka, gdje je dosadašnji načelnik Nikola Kožar (HSS) dobio 45,43% glasova, a kandidat SKNL-a Martin Martić 37,98%. Drugi krug lokalnih izbora održat će se u nedjelju, 30. svibnja.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime