Gradići zasluženo osvojili sva tri boda protiv slabog Vrbovca

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 14. KOLO  4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

GRADIĆI – VRBOVEC  3:1

GRADIĆI, Igralište NK Gradići. Gledatelja 100.

Sudac: Alen Hrgović (Zagreb). Pomoćnici: Fran Posarić (Sveti Ivan Zelina) i Dario Maras (Dugo Selo).

Delegat: Zdenko Petešić (Kutina).

STRIJELCI: 1:0 Hamzagić (31), 2:0 Hamzagić (46), 2:1 Frigan (84), 3:1 Pralas (90+2).

GRADIĆI: Beblek, D. Posavec, Božić, Prnjak, P. Posavec, Badrić, (od 57. Brzović), Pralas, Koleš, (od 84. Kasem), Hamzagić, (od 90+2 Belčić -), Baross, (od 29. Čačić),  Budimir.

Trener: Zoran Tomčić.

VRBOVEC: Kralj,Pavić, M. Trošić, Dugac, (od 62. Jurinjak), Silva, Fugaj, (od 46. Sever), Kobelščak, (od 58. Legin), G. Trošić, Frigan, Granđa, (od 78. Vreš), Ferenčak, (od 78. Tičak).

Trener: Antun Anthony Pavlović.

IGRAČ UTAKMICE: Emil Hamzagić.

Gradići su izvrsnom igrom iznenadili Vrbovec te su na kraju i zasluženo slavili rezultatom 3:1. Domaćin je bolju igru okrunio vodstvom u 31. minuti, a strijelac je bio Hamzagić. S druge strane domaći vratar Beblek se istaknuo sjajnim i sigurnim obranama. Imali su domaći još par šansi koje je Kralj obranio dok je Vrbovec djelovao bezidejno i anemično.

U prvom napadu u drugom poluvremenu u 46. minuti Hamzagić je bio po drugi puta koban za goste jer je pogodio u gornji kut vratara Kralja. Nakon toga je Vrbovec preuzeo igru dok su se domaći napadači disciplinirano branili. Gosti su se uspjeli vratiti u igru u 85. minuti jer je Frigan svladao Bebleka. U samom finišu utakmice Vrbovec napada svim raspoloživim snagama. Takva napadačka igra Vrbovca je otvorila puno prostora domaćinu. Pralas je u neizvjesnoj završnici kaznio nesporazum u gostujućoj obrani i usudačkoj nadoknadi vremena u 90+2 minuti zabio i treći gol za Gradiće. I na kraju da citiramo delegata Zdenko Petešića: „Pobijedila bolja domaća momčad.“

Nema dvojbe da su Gradići s nova tri boda dobili na samopouzdanju koji se grčevito bori za ostanak i nalazi se na 14. mjestu lige i kojima je to bila druga pobjeda u jesenskom dijelu. Vrbovec koji nema kontinuitet igara još je jednom razočarao. Stoga je teško za očekivati da Vrbovec može nešto više od 7. mjesta na kojem se trenutno nalazi. Još jednom se potvrdilo da Vrbovčani imaju jednu od najlošijih obrana lige te da su bez nastupa prvog golgetera Reganhama i bez motiviranog Ferenčaka nemoćni u napadačkim akcijama.

Sudac Alen Hrgović je dodijelio dva žuta kartona. Kod domaćina je dobio opomenu David Posavec, a kod gostiju je požutio Nikola Granđa.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime