Gradec sutra slavi Dan općine

0
Komunalac add

Ovog vikenda, 18. i 19. rujna u Gradecu se održava proslava Dana općine i blagdana Uzvišenja sv. Križa Župe Ranjenog Isusa. Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Gradec održat će se sutra s početkom u 14 sati na otvorenom u perivoju Biskupskog dvorca u centru Gradeca. U općinskoj dvorani u popodnevnim satima bit će otvorena izložba ratnih fotografija Hrvatskog časničkog zbora povodom 30. obljetnice 51. samostalne bojne Vrbovec. Posjetitelji će također moći pogledati i stalnu izložbu mag. kiparstva Mate Turića, Mate CROate.

U večernjim satima pod šatorom na školskom igralištu okupljene će zabavljati domaći glazbeni sastav Drmaxi. Oko 21 sat planiran je veliki vatromet, a nakon toga nastup grupe Vigor.
Proslava se nastavlja i u nedjelju, 19. rujna. Sveta misa u župnoj crkvi predvođena župnikom Damirom Burlićem služit će se u 11 sati. Na ribnjaku Črnec posjetitelji će moći uživati u sportsko-rekreativnim sadržajima. Održat će se I. kup u lovu ribe udicom na plovak te natjecanje u kuhanju fiša. Na nogometnom terenu Slobode u Gradecu odigrat će se utakmica između NK Slobode i NK Farkaš iz Farkaševca s početkom u 17 sati.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime