Grad Vrbovec – pola milijuna kuna za radne bilježnice

0
Komunalac add

Vrbovečki učenici i ove školske godine dobit će besplatne udžbenike na teret državnog proračuna, a Grad Vrbovec je u svom proračunu osigurao 500 tisuća kuna za kupnju radnih bilježnica. Javna nabava je u tijeku te će školarce i ove godine na školskim klupama dočekati svi potrebni materijali za učenje.

Drago mi je da će vrbovečki osnovnoškolci i treću godinu zaredom dobiti besplatne knjige za školu, znači i udžbenike i radne bilježnice. Velika je to pomoć za roditelje i još jedan korak prema građenju Vrbovca kao ugodnog mjesta za život. Još prije tri godine povećali smo naknade za novorođenčad, gradimo novi vrtić, isplaćujemo čak 60 srednjoškolskih i studentskih stipendija, a ovom kupnjom knjiga zaokružujemo priču i pokazujemo kako Grad Vrbovec stoji iza roditelja i naše djece – naglasio je vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj.

Inače, protekle godine je u nabavi radnih bilježnica, mapa i pribora za nastavu sudjelovala i Zagrebačke županija, međutim to ove godine nije slučaj pa će Grad Vrbovec taj dio troška platiti u 100 postotnom iznosu. Lani su tako radne bilježnice i pribor Grad koštale 95.000 kuna, dok će ove Grad platiti gotovo pola milijuna kuna.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime