Grad nagradio učenike za uspjeh na državnim natjecanjima

0
Komunalac add

U gradskoj vijećnici održan je prijem učenika I. osnovne škole i Srednje škole Vrbovec, koji su na državnim natjecanjima postigli odlične rezultate. Učenike i njihove mentore primio je gradonačelnik Denis Kralj i uručio svakome poklon bon od tisuću kuna kao nagradu za njihov trud i rad.

Statistika je crna, puno mladih odlazi iz Hrvatske, ali i našeg grada. Pokušavamo stvoriti bolje uvjete za život i dati vam razloge za ostanak u Vrbovcu, jer nama trebaju marljivi ljudi koji uče i rade – poručio je učenicima gradonačelnik i poželio im još puno uspjeha u životu. Ravnatelj I. osnovne škole Vrbovec Žarko Popović zahvalio je Gradu na potpori i čestitao svim mentorima i učenicima.
Svi smo mi dio ovog našeg grada. Želim čestitati svima vama i vašim roditeljima, što ste odabrali ovaj put koji će vas, nadam se, odvesti još dalje i da ćete biti svjetlo ovog grada – rekao je Popović.

Nagrađena je učenica Sara Muratagić iz I. osnovne škole Vrbovec za državno natjecanje Lidrano, njezina mentorica Jozefina Barić i ravnatelj Žarko Popović. Iz Srednje škole Vrbovec nagrađeni učenici su: Ivan Novak za državno natjecanje iz matematike i logike, Leona Periša za državno natjecanje iz biologije, Ines Kuzmek i Monika Perolić za poslovni izazov, plinoinstalateri Tin Jaić i Robert Ljubas i tokar Luka Ferenčak. Mentori su Dubravka Borko, Ana Nežić, Sanja Lugarić, Veronika Sorić, Ivan Hrabrić i ravnateljica Mirjana Pušić.

Gradonačelnik je primio i vrbovečke mažoretkinje, koje su na 3. državnom prvenstvu mažoretkinja Hrvatske održanom u svibnju u Rovinju osvojile četiri medalje, tri zlata i jednu broncu. Na podršci je zahvalila voditeljica vrbovečkih mažoretkinja Ivana Šipuljak.

Trenirat ćemo više i jače da se sljedeće godine vratimo s još zlatnih medalja. Trudit ćemo se i dalje uljepšavati naš grad i predstavljati ga u najboljem svjetlu, gdje god da nastupamo – zaključila je Šipuljak. Grad ih je nagradio s pet tisuća kuna i plaćenim putnim troškovima za Nerezine.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime