Gosti iz Ždralova kaznili vrbovečke promašaje

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

 VRBOVEC – MLADOST 1 : 2

VRBOVEC,Gradski stadion. Gledatelja100.

Sudac:Kokot (Celine).

Pomoćnici:Crnoja (Celine) i Blažic (Bolč).

STRIJELCI:1:0 J. Colarić(35), 1:1Vrbanić(44 11m), 1:2Mladen(86).

VRBOVEC: Bilić, Frigan, K. Colarić, Lovrić, M. Tolić, Ćosić, Škaro, Babić, J. Colarić, D. Colarić, Slišković, još su igrali: Režabek, G. Tolić, Boroša, Novokmet, Trošić, Bubnjar.

Trener: Dražen Biškup.

MLADOST: Srbljinović,Gogić, Buzuk, Abramović, Jakšić, Brezin, Vrbanić, Kunštek, Nakić, Žabec, Sabljić, još su igrali: Trešćec, Mlinarić, Mladen, Skukan, Povoljnjak, Đuričić, Grgić, Mamić.

Trener: Danijel Lovrić.

U jednoj ravnopravnoj, dinamičnoj i žustroj utakmicu između Vrbovca i prošlogodišnjeg prvaka Mladosti iz Ždralova u 3. HNL Sjever, koja je više nalikovala na prvenstvenu, domaćin je prvi stvorio 100 % priliku u 29. minuti. Domagoj Colarić je probio po desnom boku i vratio loptu bratu Josipu koji neočekivano i čudno propušta loptu, iako je bio sam na 6 m, pa je prilika otišla u nepovrat.

Nakon lijepe akcije braće Colarić domaćin je poveo u 35. minuti. Domagoj je povukao loptu po sredini i predao Kristijanu koji je ubacio s lijeve strane, a Josip s 7 m zakucava loptu u mrežu gostiju. Prvi ozbiljni gostujući udarac uputio je Vrbanić u 42. minuti iz slobodnog udarca s 22 m, ali je Bilić bio siguran u intervenciji. Škaro je u 44. minuti srušio u kaznenom prostoru Gogića pa je sudac Kokot dosudio kazneni udarac za goste iz Ždralova. Sigurni realizator najstrože kazne bio je Vrbanić za poravnanje rezultata.

U nastavku obostrano dobra i kvalitetna utakmica u kojoj gosti kroz pas igru žele nametnuti svoj stil igre. Proboj Grgića u 61. minuti po lijevom boku i potom udarac glavom Mlinarića s 8 m je završio pored desne vratnice.

Uzvratio je Vrbovec u 72. minuti jer je Režabek centrirao s desne strane, a šut glavom Sliškovića s 8 m prohujao uz desnu vratnicu. U 81. minuti Boroša je bio povučen u kaznenom prostoru pa je Kokot pokazao na bijelu točku za Vrbovec. Srbljinović je efektno obranio kazneni udarac Domagoju Colariću, koji odbijenu loptu puca iznad prečke. Kazna za promašeni kazneni udarac uslijedila je par minuta kasnije. Prodor Mlinarića u 86. minuti u kojem loptu prima Mladen na 14 m i efektno pogađa u desni gornji kut za pobjedu Mladosti 2:1.

Treneri Dražen Biškup i Danijel Lovrić imali su prigodu još jednom uvidjeti dobre i loše strane svojih momčadi u jednom kvalitetnoj utakmici, u kojoj je Vrbovec imao puno zrelije prigode za pogotke, dok se Mladost prikazala čvrstinom, borbenošću i pragmatičnom igrom.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime