Gosti iz Odranskog Obreža u generalki ostavili bolji dojam od Vrbovca

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – DINAMO (OO) 3:3

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 100.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec). Pomoćnici: Marinko Jukić (Farkaševac) i Srećko Jantoljak (Kunđevac).

STRIJELCI: 0:1 Bara (13), 1:1 Bubnjar (50), 1:2 Bara (55), 1:3 Jurilj (63), 2:3 Martinović (80), 3:3 Kliček (85).

VRBOVEC: Zrinščak, M. Tolić, L. Jantoljak, G. Tolić, Lovrić, Ćosić, Bubnjar, Martinović, Škaro, Babić, Slišković, još su igrali: Kralj, Kliček, K. Colarić, Gašpar, J. Colarić, Turk, Varga.

Trener: Dražen Biškup.

DINAMO (OO): Šolčić, Vučić, Savičić, Bara, Ćorić, Rebić, Bencetić, Šimić, Adamić, Vedriš, Kasumović, još su igrali: Krajina, Halama, Batinić, Jurilj, Fabijanec, Pršir, Lee, Mikan, Gueye.

Trener: Marijo Rendulić.

Gosti iz Odranskog Obreža su u generalki pred nastupajuće prvenstvo u 3. NL Centar ostavili bolji dojam od Vrbovca. Po kišovitom vremenu i klizavom terenu Vrbovec i Dinamo su odigrali borbenu i požrtvovnu utakmicu u kojoj su obrane bile slabiji dijelovi momčadi, a raspoloženi strijelci postigli 6 pogodaka.

Gosti su prvi zaprijetili u 10. minuti kada je Bara silovito opalio s 18 m, a lopta prohujala uz desnu vratnicu. Dinamo je poveo nakon domaće pogreške u 13. minuti jer je Babićevu upućenu loptu izborio Vučić i asistirao Bari koji je u padu svladao Zrinščaka. U 23. minuti domaći kapetan Ćosić je snažno tukao s 20 m, a vratar Šolčić vrškom prstiju izbacio loptu u korner. Nova domaća prijetnja dogodila se u 30. minuti. Ćosić je izveo korner s desne strane, a Lovrić glavom tukao, ali je loptu pokupio Šolčić. U prvom poluvremenu se igra uglavnom odvijala na sredini terena, a gosti su pasom i kombinatorikom imali posjed lopte.

U 49. minuti Savičić gura Vučića u 100 postotnu šansu, ali je njegov udarac izvanredno obranio Zrinščak. Promašaj gostuju kažnjen je već u slijedećoj minuti. Josip Colarić je dodao loptu Martinoviću kojem je Špolčić obranio udarac, a odbijenu loptu Bubnjar pospremio u mrežu. Dinamovci su ponovo stigli do rezultatske prednosti u 55. minuti. Bencetić je ubacio loptu s desne strane, a Bara po drugi puta iz blizine zatresao domaću mrežu. Uslijedila je lijepa domaća akcija u 58. minuti. Slišković je dodao loptu Martinoviću koji s 18 m pogađa prečku, a odbijenu loptu Bunjars 10-tak m šalje pored desne vratnice. Na ubačaj Savičića u 63. minuti Jurilj je postigao treći gol za goste. Borbeni domaćini nisu se predavali te su smanjili rezultat u 80. minuti. Odbijenu loptu od Kličeka prihvatio je Martinović i rutinski s 10 m pogodio u lijevi donji kut. U 85. minuti Josip Colarić idealno je uposlio Kličeka koji je sa 7 m svladao vratara Krajinu za konačnih 3:3.

Dinamo se predstavio kao solidna ekipa koja njeguje pas i kontrolu igre, a svojom se igrom istaknuo napadač Bara. U vrbovečkim redovima bilo je puno početničkih grešaka. Domaćin je bio znatno opasniji tek ulaskom Josipa Colarića u drugom poluvremenu, koji je svojim proigravanjima najzaslužniji što je Vrbovec u finišu utakmice izjednačio rezultat.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime