Gorica slavila na 2. vrbovečkom turniru mlađih pionira

0
Komunalac add

NK Vrbovec je uspješno organizirao 2. turnir za mlađe pionire koji se odvijao na glavnom i pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Vrbovec. Oko 300-tinjak gledatelja uživalo je u izvrsnoj igri mlađih pionira, sportskom ambijentu i vrbovečkom gostoprimstvu.

U kategoriji mlađih pionira sudjelovalo je 14 momčadi iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije. U zadnji trenutak od natjecanja je odustao zagrebački ZET. U skupini A bili su: Dinamo Hidrel (Novo Čiče), Vrbovec, (Sloga (Križ) i Križevci, skupina B: Zelina, Ban Jelačić (Vukovina) i Mladost (Ždralovi), skupina C: Velika Mlaka, Brcko (Brckovljani) i Bjelovar i skupina D: Zrinski (Farkaševac), Gorica (Velika Gorica), Naftaš Ivanić (Ivanić-Grad) i Bjelovar II.

Polufinalna utakmica između Vrbovca i Bjelovara je u regularnom dijelu završila 2:2. U izvođenju jedanaesteraca bili su prisebniji i precizniji pioniri Bjelovara rezultatom 3:4. U drugom polufinalnom susretu između Mladosti i Gorice završila je rezultatom 0:3. U borbi za treće mjesto mlađi pioniri Vrbovca pobijedili su Mladost rezultatom 1:0. Pobjednički zgoditak postigao je Vdović u 10. minuti. U finalnoj utakmici Gorica je pobijedila Bjelovar 4:0 i sasvim zasluženo osvojila turnir: Strijelci za Goricu bili su: Šušak (2), Jorgić (8), Berdik (12) i Stipić (27).

Pehare i medalje prvoplasiranim momčadima kao i statue najboljim igračima turnira predao je dopredsjednik Vrbovca Dražen Prelog. Za najboljeg igrača proglašen je Ivano Čale iz Gorica, najbolji vratar je Leon Venji, a najbolji strijelac Antonio Tomić koji je postigao 6 golova, oboje iz Bjelovara. Nagrada fair play pripala je Mladosti. Za sve ekipe organizator je osigurao jelo i osvježavajuće piće. Na turniru su sudili: Vito Baša (Brckovljani), Karlo Jurinjak (Vrbovec), Martin Gajšek (Nova Kapela) i Anto Mandir (Peskovec), dok je Jadranka Patljak dežurala kao medicinska osoba.

Gorica: Vrbanić, Panžić, Šušak, Šipušić, Čale, Salihović, Pašić, Paunović, Jorgić, Tomljanović, Pranić, Stipić, Hapač, Preložiček, Grđan, Herak, Saraga, Hrgić, Berdik, Tačković. Trener: Adis Hošić.

Bjelovar: Venji, Perišić, L. Gazić, Sabljić, Suljić, Gašpert, Ferek, Restek, M. Gazić, Tomić, Mrzlečki, Barnjak, Pavličević, Škoda, Pajtak. Trener: Boris Adamec.

Vrbovec: Brgles, Matić, Stanić, Tretinjak, Kukić, Pankretić, Krašić, Vdović, Svilić, Vuković, Ivić, Jakopec, Mališ, Kamenarić, Mihek, Borovčak, Gegić, Antolković. Trener: Zlatko Kornet.

Mladost: Matuš, Vinković, Bedeković, Kreizl, Grubeša, Svat, Jakopec, Kušec, Špoljarić, Zeman, Majcan, Stankić, Đorđević, Severović, Radić. Trener: Dario Vlašić.

Trener Gorice Adis Hošić dao je kratku izjavu nakon završetka turnira. – Izvrsna organizacija i svaka pohvala NK Vrbovcu na sveukupnom dojmu provedbe 2. turnira mlađih pionira od svlačionica, terena i dobrodošlice. Vrbovec ima sportsku infrastrukturu za 1. HNL i to je sportski kompleks koji zaslužuje svaki respekt. Isto tako bih pohvalio izvrsno suđenje na turniru. Izražavam čestitke svojim igračima na osvajanju 1. mjesta koje nije bilo lako osvojiti jer su se na turniru natjecale momčadi iz renomiranih hrvatskih klubova poput Bjelovara, Mladosti iz Ždralova, Križevaca i naravno domaćina Vrbovca. Na kraju upućujem čestitke svim ekipama na fer i korektnom ponašanju – rekao je Hošić.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime