Godišnja skupština Vrbovečke udruge vinogradara i vinara

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga vinogradara i vinara u nedjelju će u 10 sati u velikoj vijećnici Grada Vrbovca održati godišnju skupštinu. Na dnevnom redu je izbor radnog predsjedništva, izvješće o radu u protekloj godini te donošenje programa rada i financijskog plana za 2019. godinu.

Najavljena su i dva predavanja – “Kompleksan pristup u suzbijanju prijenosnika fitoplazme i novi proizvodi za jačanje obrambenog mehanizma biljke” koje će održati dipl. ing. Krešimir Kralj iz Faget d.o.o. Agro consulting te predavanje “Fitoplazma i kako dalje” dipl. ing. Gorana Ivančana iz Zavoda za zaštitu bilja, HAPIH. Na predavanjima će biti prisutan i gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj za odgovore na moguća pitanja.

Udruga vinogradara ujedno poziva i na niz predavanja koja će se održati u četvrtak, 7. ožujka u Vinskom domu. Teme su: Zaštita vinove loze ( Mario Županić, ing. agr. Chromos Agro do.o.o. ), Folijarna prihrana vinove loze ( Darko Rabudić, ing. agr. Agromatco do.o.o.) i Prezentacija mjere 17.1. ( Ivančica Sović i Martina Resman).

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime