Godišnja skupština ŠRD “Črnec” Gradec

0
Komunalac add

Protekloga je vikenda na jezeru Črnec održana redovna izvještajna skupština Športsko ribolovne udruge „Črnec“ Gradec za 2022. godinu.

Osim članova udruge, njih 43, skupštini su prisustvovali predstavnik grada Vrbovca, predsjednik Gradskog vijeća Krunoslav Sohora, predstavnica općine Gradec, potpredsjednica Općinskog vijeća Valentina Banovec, predsjednik Športsko ribolovnog saveza Hrvatske Vladimir Sever te predsjednik Ribolovnog saveza Zagrebačke županije Dubravko Šeketa.

Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Zrinko Bešan koji je zatim predao riječ tajniku udruge Ivanu Jakopicu. Tajnik udruge podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2022. godinu, kao i prijedloge plana rada i financijskog plana za 2023. godinu. Voditelj natjecateljskih ekipa Slađan Dubravec podnio je izvješće o natjecanjima u 2022. godini, kao i plan za 2023. godinu. Predsjednik udruge osvrnuo se na radne akcije odrađene u 2022. godini. Osim navedenog, prema dnevnom redu raspravljalo se o ribočuvarskoj službi, te režimu ribolova za 2023. godinu.

Predsjednik udruge uručio je nagrade i priznanja gostima i članovima udruge koji nisu mogli prisustvovati svečanom obilježavanju 70. obljetnice udruge koje se održalo u studenom prošle godine. Nakon službenog dijela druženje se nastavilo uz tradicionalni domjenak.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime