Godišnja skupština Gradske udruge umirovljenika Vrbovec

0
Komunalac add

Gradska udruga umirovljenika Vrbovec jučer je održala godišnju skupštinu na kojoj je prezentiran rad udruge u protekloj godini te je iznesen plan za 2019. godinu. Jedan od glavnih projekata koji je obilježio 2018. godinu bili su “24. susreti umirovljenika Zagrebačke županije”. Za uspješnu provedbu ovog projekta, Gradska udruga umirovljenika dobila je priznanja od 28 udruga Zagrebačke županije. – Pored ostalog, imali smo i razne izlete, druženja, a isto tako to želimo ostvariti i u 2019. godini. Odlučili smo da zajednički sudjelujemo na manifestaciji “Kaj su jeli naši stari”, da sudjelujemo u svim događanjima u Vrbovcu, počevši od manifestacije, adventa i ostalog – naglašava predsjednica Gradske udruge umirovljenika Ankica Pavičić te dodaje – Što se tiče rada, godinu smo završili uspješno i nadamo se da ćemo i ovu godinu završiti tako – ističe Pavičić.

Umirovljenici su na skupštini izrazili nezadovoljstvo s cijenom parkinga u Malinskoj gdje planiraju ići na jednodnevni izlet. – Parkiranje se plaća jako puno. Cijena je navodno porasla s petsto na tisuću kuna. Stoga smo odlučili poslati pismo našoj središnjici Matici umirovljenika RH jer naši ljudi taj jednodnevni izlet jedva priušte pa da se još toliko mora platiti parkiranje smatramo da nije u redu – rekla je Pavičić.

Na kraju je uputila poziv svim članovima i simpatizerima da se pridruže umirovljenicima na druženju u subotu, 27. srpnja u društvenom domu u Brčevcu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime